Engagera dig‎ > ‎

Miljöpartiets medlemsnytt


Hej här finns en kort sammanfattning av Miljöpartiets interna kommunikation.

Vi har flyttat vår interna kommunikation till Engagera dig-plattformen. Det innebär att vi samlar alla interna nyheter på en och samma plats, engagera.mp.se.


Engagera Dig nyheter
Engagera dig är vår interna nyhetssajt med diskussionsforum.

På Engagera kan man kommentera nyheter, dela nyheter till sociala medier, få bra idéer till lokala aktiviteter och debattartiklar till media.


Koppla ditt medlemsskap till Engagera dig
Alla som är medlemmar i MP kan koppla sitt medlemsskap till Engagera dig -sajten för att få tillgång till aktuella nyhetsnotiser, diskussionsforum och olika uppdrag.

Nyheter via mejl!
Du som fortsättningsvis vill ha nyheter via mejl, kan klicka i en ruta "önskar e-post", när du registrerar dig och kopplar ditt medlemsskap till Engagera-sajten.


Push-notiser i mobilen
Sedan 1 mars 2018 kan alla medlemmar som registrerat sitt medlemsskap på Engagera dig-sajten, få aktuella push-notiser i sin mobil.


Du som har en Iphone
Du som har Iphone, laddar ner appen genom att ta dig till App Store och söker efter Engagera dig. Därefter loggar du in som du normalt har gjort via Google, Facebook eller e-post. Appen stödjer iOS 10 och uppåt, och går därför att ladda ner till iPhone och iPad.

Du som har en Android
Har du en Android mobil så går det att få notiser skickade till dig via mobilens egna webbläsare, och vi har av den anledningen valt att inte gå ut med en app till Android mobiler.

Märker du problem, buggar eller har synpunkter så kan du skriva till engagera@mp.se

Andra nyhetsbrev
Utskick - från miljöpartiet de grönas riksorganisation